Kindergarten els qguis…

Lernen sollte immer Spaß machen.

QUE VOLEM ACONSEGUIR I COM HO FAREM?

En nuestra guardería queremos compartir entre todo el grupo un espacio, un tiempo y diferentes maneras de hacer, de una forma integral y globalizada, donde habrá una mezcla de diferentes tipos de lenguajes: corporal, plàstics i visuals, musical… Amb una metodologia de joc, descoberta i manipulació. O sigui, un curs, taller, seminari: un punt de trobada a partir de la pròpia experiència i descoberta, mitjançant uns materials i recursos inimaginables i utilitzant tots els sentits perceptius.

ELS OBJECTIUS QUE PRETENEM:

– Jugar, gaudir i participar en un ambient lúdic.

– Provocar processos creatius individuals i col·lectius.

– Experimentar diferents llenguatges expressius i descobrir nous materials i tècniques.

– Vivenciar la relació entre l’expressió i l’emoció.

– Afavorir el treball en grup, en base al respecte, la confiança i la comunicació.

PER A APRENDRE A TRAVÉS DEL JOC:

Es proposa «el joc» com base metodològica per facilitar la desinhibició i predisposició, el no judici, al gaudir sense buscar un resultat o producte final, o sigui, viure el procés de la vivència.

De manera que la metodologia d’aquest curs és la pròpia experimentació i descoberta: descoberta de materials, emocions, de sorpresa… a partir de les pròpies sensacions. La manipulació, audicions, el factor sorpresa, la interrelació, el joc, el deixar fer, l’intercanvi d’idees, la posta en comú i la pràctica, són els fils conductors del cursos.

Las propuestas combinarán los diferentes lenguajes expresivos: corporal, plástico y visual, verbal, dramático …., basadas en estímulos sensoriales como la música, el movimiento …

Según nuestra manera de entenderlo, esta forma de intervención sitúa los participantes del taller como protagonistas de su proceso creativo, de su posible cambio y su progresiva autonomía y socialización.

PER QUÈ CONFIAR EN NOSALTRES?

TOT EL QUE ENVOLTA EL TEU PETIT ÉS…

PROFESSORS QUALIFICATS

Formen part de la nostra plantilla professores expertes en Anglès, Música i Arts Plàstiques. Assessoria de logopedes i nutricionistes.

Excel.linsen PROGRAMME

La nostra metodologia s’adaptarà a les necessitats de cada peque i potenciarà el seu aprenentage.

WILLKOMMENE ELTERN

Hi ha un espai per a pares en la nostra web on podràs estar al dia del calendari escolar, del menú diari i de les activitats.

FUN SPIELE

El joc sempre és present com a metodologia d’aprenentage, de descoberta i de socialització. Per a què riguin i aprenguin amb mil jocs diferents.

Kindergarten els qguis is…

0
KLEINE MENSCHEN
0
Lehrer
0
Aktivitäten
0
GLÜCKLICHE FAMILIEN

Pròximes classes

GESUNDHEIT UND KÖRPERLICHE ENTWICKLUNG

A l’escola ajudem als infants a adquirir les maduracions motores, lingüístiques i espacials, oferint-los l’espai adequat (sala psicomotriu) i el material necessari per experimentar amb el seu cos, i amb els objectes, deixant-los córrer, saltar, jugar… fent del moviment una font de plaer essencial per al seu desenvolupament global.

L’infant manifesta la seva vida psíquica, la seva relació amb els altres i les seves necessitats mitjançant el moviment, i també a través d’aquest l’infant es descobreix a sí mateix, el món exterior i els altres.

  • Psychomotorische
more info

MÚSICA I CANT

La música ens porta a expressar-nos, a tenir consciència de sensacions i emocions… A la guarderia els hi proposem formes que els conviden a expressar-se i jugar amb la música:

Escoltar, imitar, reconèixer, reproduir sons del cos, de la natura, mecànics, dels objectes. Cançons i músiques d’arreu de món, èpoques i diferents tipus de músiques. Ballar espontàniament. Ambientació sonora de contes. Saber on s’origina el so i contrastar so i silenci. Danses i Moviment corporal.

Instruments musicals: percussió, de vent, de corda. Diferents sons del cos. Reproduir: sons forts, fluixos, mig forts… Reproduir sons aguts i greus veus femenines i masculines, instruments i contes.

  • Expressió corporal i cant

wir hören Ihnen zu

Kunst und Kreativität

Mitjançant el joc el convidarem a:

∙Dialogar amb els diferents materials, amb pintures, pigments, papers, teles…, a relacionar-te amb ells, tocar-los, olorar-los, barrejar-los, sentir la seva temperatura, la seva consistència, la textura, el color i el seu temperament.

∙ Experimentar amb l’espai, la línia traçada, el punt, la corba, el volum, les diferents melodies de la nostra composició.

∙ Jugar amb les companyes i companys, la nostra retrobada física, el contacte, la interacció i la creació conjunta.

∙També explorem amb la llum i el color, elaborant diapositives de manera artesana, amb marcs de diapositives desmuntables, paper d’acetat, pigments alimentaris, aigua, fils…

  • Manualitats i arts plàstiques

Sie registrieren sich
Sehen Sie sich unsere Kindergarten-Fotogalerie an.

Herbstfest für Eltern und Kinder

An diesem Tag kommt uns Maria Castanyera zu sehen!!

Wir werden ein Handwerk mit Ihrer Hilfe zu tun.

. .

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

El racó de l’infant

Registrieren Sie Ihren kleinen Liebling noch heute bei uns!

Registrieren