A la guarderia els Qguis de Sant Cugat…

els infants aprenen a través del joc.

A la nostra guarderia de Sant Cugat volem que sigui un espai on compartir en bona companyia la descoberta de maneres de fer, de percebre el món i d’adquirir hàbits de convivència i higiene.

Ho volem fer de manera integral i globalitzada i adoptant el joc com a canal d’aprenentatge. Volem que els peques experimentin amb diferents llenguatges, el corporal, musical, plàstic, visual… Que cada dia descobreixin coses i enriqueixin les seves experiències a través de materials i milers de jocs.

Si vols conèixer on estem i a la nostra directora, pots venir a visitar-nos a la nostra guarderia de Sant cugat. Per saber com contactar-nos i visitar-nos clica aquí.

PER QUÈ diem que la nostra guarderia és la més Acollidora de sant cugat?

PROFESSORES ESPECIALISTES

I sobretot dedicades a l’aprenentatge i cura de petites persones. Són professores qualificades en Anglès, Música i Arts Plàstiques.

EXCEL.LENTS METODOLOGIA

El nostre programa s’adapta a les necessitats de cada peque i potenciarà el seu aprenentage.

FLEXIBILITAT HORÀRIA

Pots escollir quin horari s’adapta millor al vostre horari laboral. També oferim servei de canguratge i en cas de vacances obrim la guarderia per a fer casals.

JOCS DIVERTITS

El joc és el mitjà d’aprenentatge a la nostra guarderia. És una eina de descoberta i de socialització. I també per a què riguin.

QUÈ DIUEN ELS MÉS GRANS

testimonio de padres del centro

«Els meus fills tornen a casa amb  boniques obres d’art i cançons noves després de cada classe. Sempre s’ho passen bé. Recomanaria ElsQguis a qualsevol persona amb nens petits. Crec que és la millor guarderia de tot Mira-Sol.»

Els Pares de Pol y David , 18 mayo 2018
raquel y su hija

«Hem passat tres anys increíbles, grans professionals i atenció personalitzada al 100% . Us trobarem a faltar»

RAQUEL.B (mare de Iris) , 12 agosto 2020
madre de Jhon

«No tinc paraules per expressar el content que estem amb el vostre centre, molt atents i servicials els professors .Les instal·lacions estan molt ben equipades perquè se sentim com a casa..Agradecidos.»

Montse (mare de Lucas), 14 octubre 2019
testimonio dad of Cris
«Una de les millors decisions que vam prendre com a pares va ser enviar el nostre fill, Mateu a ElsQguis. Els vostres meravellosos professors i el vostre entorn feliç són els ingredients bàsics que el converteixen en un jardí d’infants tan important.»
Adrian .S(pare de Mateu), 9 may 2020