EL NOSTRE CENTRE INFANTIL A  SANT CUGAT.

la nostra petita història

“Els Qguis” és el lloc idoni perquè els més petits de casa comencin a relacionar-se amb el món, amb l’alimentació i amb altres nens. I, en definitiva, se’ls proporcioni una sèrie de situacions que fomentin el seu aprenentatge i la convivència en l’entorn més proper.

Som un centre infantil de Sant Cugat, situada al barri de Mirasol. En una casa hi hem creat un espai infantil molt acollidor per als petits exploradors de 0 a 3 anys.

jardi qguis
 • 8 ANYS DE CREIXEMENT

  Un projecte que neix amb molta il·lusió des de fa 8 anys i portat endavant amb la il.lusió i l’experiència necessària de les persones que ho gestionem.

 • 35 PERSONES PETITES

  Actualment hi ha 18 personetes a la nostra guarderia i tenim capacitat per a un total de 35.

 • JARDÍ I HORT

  Gaudim d’un agradable jardí assolellat amb un petit hort on plantar verdures i plantes aromàtiques, així com d’una zona de jocs segura i atractiva.

 • 10 NADONS

  El número total dels membres més petits de la casa i que necessiten encara més atenció i cura.

 • 4 PROFESSORES EXCEL·LENTS

  Qualificades i imaginatives, experimentades i entusiastes d’ensenyar a relacionar-se amb el món amb els company@s i ell@s mateix@s.

REGISTRA AL TEU PETIT ARA

QUÈ DIUEN ELS MÉS GRANS

testimonio de padres del centro

«Els meus fills tornen a casa amb  boniques obres d’art i cançons noves després de cada classe. Sempre s’ho passen bé. Recomanaria ElsQguis a qualsevol persona amb nens petits. Crec que és la millor guarderia de tot Mira-Sol.»

Els Pares de Pol y David , 18 mayo 2018
raquel y su hija

«Hem passat tres anys increíbles, grans professionals i atenció personalitzada al 100% . Us trobarem a faltar»

RAQUEL.B (mare de Iris) , 12 agosto 2020
madre de Jhon

«No tinc paraules per expressar el content que estem amb el vostre centre, molt atents i servicials els professors .Les instal·lacions estan molt ben equipades perquè se sentim com a casa..Agradecidos.»

Montse (mare de Lucas), 14 octubre 2019
testimonio dad of Cris
«Una de les millors decisions que vam prendre com a pares va ser enviar el nostre fill, Mateu a ElsQguis. Els vostres meravellosos professors i el vostre entorn feliç són els ingredients bàsics que el converteixen en un jardí d’infants tan important.»
Adrian .S(pare de Mateu), 9 may 2020
0
PETITES PERSONES
0
PROFESSORES
0
ACTIVITITATS
0
PARES I MARES ENCANTATS

EL NOSTRE CENTRE INFANTIL, AL CENTRE DE MIRA-SOL

Un centre infantil a Mirasol, a Sant Cugat, sobretot familiar, on estem sempre presents i on pots trobar-nos en tot moment.

Els Qguis està situat en una casa en Mira-Sol, als voltants de l’Hospital General de Catalunya, perfectament comunicat, proper a la sortida als Túnels de Vallvidrera i a la carretera a Rubí i a 15 minuts caminant de l’estació de tren.

La llum és fonamental, les classes compten amb un gran espai i llum natural. També la cuina, on aprenen a menjar i a conèixer els aliments, així com l’ampli jardí on gaudim de meravelloses estones de sol i jocs. Conscients de què treballem amb bebès nounats, disposem d’un espai específic i totalment adaptat per a ells, aules preparades per als nens i nenes més grans i moguts, que permeten potenciar les seves capacitats i habilitats en edats tan primerenques.

El bany és un altre dels racons importants. Està perfectament adaptat als més petits, perquè comencin a aprendre l’important que és l’higiene i les cures d’un mateix.

Els Qguis està pintat amb colors cridaners i vistosos en aules perfectament condicionades per a l’educació i el desenvolupament dels nens/as, tant des de la perspectiva afectiva, com de les seves capacitats psicomotrius i lingüístiques. A més podran deixar les seves manetes gravades en una de les parets de classe!

PARLEM

Escriu-nos tot el que vols saber sobre els nostres serveis de guarderia i qué vols que aquest centre d’aprenentage sigui per al teu fill@.

Error: Formulario de contacto no encontrado.