SERVEIS EDUCATIUS A MIRASOL AMB ELS QGUIS

on cada dia és una aventura enriquidora

El nostre principal servei infantil és el de garantitzar-te ser el centre infantil de Mirasol més acollidora. Un espai on se senti a gust el teu fill/a i d’on en surti amb un somriure i ganes de menjar-se el món.

A més, disposem de servei nocturn de canguratge i servei de bugaderia per a facilitar als més grans el compaginar la seva vida familiar amb la laboral.

EL NOSTRE IDEARI COM A GUARDERIA

METODOLOGIA BASADA EN EL JOC

Activitats i hàbits a treballar amb diferents tipus de música, dibuixos curiosos, colors vistosos, contes i històries i activitats psicomotrius per potenciar cadascun dels seus sentits. Adequant-nos sempre a les necessitats específiques de cada infant.

PREGUNTA’NS

VALORS

Volem fomentar i fer arribar a les famílies, les 3C’, Compartir, Conviure i Cooperar. El respecte a un mateix i als altres, la capacitat de saber compartir o el superar petits reptes són alguns dels valors més importants que poden anar adquirint a tant primerenca edat.

REGISTRA’T

HIGIENE I DESCANS

Rentar-se les mans, aprendre a rentar-se les dents, anar al bany de forma autònoma o tenir un espai net i adequat per canviar als bebès són aspectes fonamentals als Qguis. Tant les educadores com el centre estan preparats perquè els nens i nenes adquireixin a poc a poc normes bàsiques d’higiene.

PREGUNTA’NS

ALIMENTS

Als Qguis som conscients que és una de les grans preocupacions de les famílies: saber si els seus fills s’estan alimentant bé, si mengen de tot quan arriba el moment i si s’introdueixen de forma adequada als nous aliments.

REGISTra’T
LOGO ElsQguis

UNIFORME

L’uniforme és una dels senyals d’identitat dels Qguis. Considerem que és important per a l’educació dels nens i nenes a l’hora de treballar la seva autonomia, sobretot quan comencem el control d’esfínters, és una peça fàcil d’usar, còmoda i pràctica.

REGISTra’T
APUNTA’T AL ESPAI FAMILIAR MÉS ENTUSIASTA DE MIRASOL

QUÈ DIUEN ELS MÉS GRANS

raquel y su hija
«Un lloc on els meus petits hi arriben amb alegria i on se senten estimulats a descobrir el món. les professores són una passada, molt amables i atentes sempre».
Núria Alonso
testimonio dad of Cris

M’agrada que la guarderia sigui un lloc on la meva filla aprengui a ser valenta i tingui tants recursos i jocs a la seva disposició. Així com una professora fantàstica. I el lloc és petit però té tot allò necessari.

Marc Rodríguez

DIGA’NS QUE NECESSITES

Explica’ns quin és el servei que t’interessa i els dubtes que tinguis al respecte. En breus et contactarem i et convidarem a visitar-nos al nostre centre infantil.

Error: Formulario de contacto no encontrado.